DAKRANDBEVEILIGING

RsS roof dakrandbeveiliging

Tijdelijke dakrandbeveiliging nodig? RSS Roof produceert al jaren hoogwaardige aluminium dakrandbeveiliging. In ons assortiment hebben we dakrandbeveiliging voor platte en hellende daken, goedgekeurd voor alle klasse daken. De producten zijn licht en bijzonder snel te monteren. Waar voorheen een steiger werd toegepast, wordt nu gekozen voor het RSS hellend dak systeem. Het is opbouwbaar door één persoon. Bovendien is er geen verankering aan het gebouw nodig en wordt eveneens de tuin niet beschadigd. Maar boven al; veilig werken op het dak is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Ontdek alle voordelen van RSS dakrandbeveiliging. Bekijk voor meer informatie de pagina ‘Producten‘.

Waarom kiezen voor RSS?

■   Veilig en snel werken

■   Kwalitatief hoogwaardige producten

■   Snel en eenvoudig te (de)monteren systemen

■   Arbo-goedgekeurd

work Safe, save time

Onze producten zijn uitgedacht door voormalig dakdekker Jan Bakker. Samen met een engineer heeft hij de producten doorontwikkeld waardoor ze voldoen aan de hoogst haalbare certificering. 

Zowel het hellend als plat dak dakrandbeveiliging van RSS zijn licht van gewicht, daardoor eenvoudig te transporteren. Daarnaast bestaat onze dakrandbeveiligingssystemen uit zo weinig mogelijk componenten, waardoor er snel opgebouwd en gedemonteerd kan worden. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om snel en veilig het dak op te gaan. 

ABOMA getest en gecertificeerd

Onze producten worden periodiek gekeurd door keuringsinstantie ABOMA. Hierdoor hebben ons hellend en plat dak systeem beiden een EN13374  +A1 2019 certificering. Onze dakrandbeveiliging voor platte daken voldoet aan de eisen voor een dakhelling met klasse A (tot 10°). Ons hellend dak dakrandbeveiliging kan toegepast worden tot een hellingshoek van maar liefst 60° (klasse C).

Voor bepaalde projecten kan uw opdrachtgever vragen om deze informatie. Onze certificaten zijn daarom te downloaden via de documentatiepagina.

Europe Italia España Sverige Danmark Polska France Österreich Schweiz Deutschland België United Kingdom