rss slogan rood zwart 1000px

Roof Safety Systems staat voor veiligheid. Zo voldoen alle systemen aan de til-norm (25 kg) en zijn ze gecertificeerd door Aboma. Onlangs heeft Roof Safety Systems voor hellende daken de veiligheidsnorm volgens EN 13374 klasse C behaald. Dit is de hoogste norm in Europa voor valbeveiligingssystemen. Bekijk hieronder de video-opnames van deze veiligheidstesten.Veiligheidstest
Tijdens de test wordt een rol van een meter breed, een doorsnede van 35 cm en een gewicht van 75 kg vanaf een hellend dak van 60° met een valhoogte van 5 meter tegen het valbeveiligingssysteem gerold. Door de hellingshoek en de valhoogte van het dak slaat het gewicht met hoge snelheid en zeer grote kracht tegen het systeem aan.
De test wordt op verschillende onderdelen van het systeem meerdere malen uitgevoerd. Het valbeveiligingssysteem moet tegen deze belasting bestand zijn. Hiermee wordt een val van een persoon van een hoogte van 5 meter gesimuleerd.

Concept & webdesign: mi68 waardecreatie - ©2003-2018 RSS - Disclaimer - Privacy policy - All RSS systems are designed and engineered by AJE B.V.

roof safety systems logo 160x83px